Tilbake
Pia Wall

Det magiske skrinet

Dette er en fortellerforestilling om det magiske skrinet som åpnes og der finnes det gjenstander som har noe å fortelle.

Skrinet har utøver Nina Næsheim arvet fra sin morfar som var sjømann. Det blir også litt sang og musikk hvor elevene blir oppfordret til å synge med.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Vest-Agder fylkeskommune
  • Produsent: Nina Næsheim
  • Idé/opplegg: Nina Næsheim

Om kunstner / utøver / gruppe

Nina bor i sin fødeby Stavanger hvor hun siden år 2000 har hatt fortellerforestillinger for barn og voksne i inn og utland. Hun har bakgrunn og lang erfaring i drama og teater både her i Norge og i Danmark og England. Videre har hun mange års erfaring som assistent i barnehage og med psykisk utviklingshemmede barn og voksne. Derfra har hun hentet masse inspirasjon til å fortelle og synge. Sang og musikk blir høyt prioritert i Ninas forestillinger. Alt fra små instrumenters lyder og stemninger til gitar og sang hvor lytterne gjerne må synge med. Hun forteller eventyr, sagn, legender, myter, vitser og vandrehistorier, fra hele verden som kan være morsomme, underlige, alvorlige, vakre, friske, søte….og alle har de sin visdom. En lun humor preger også Ninas forestillinger og det hele kommer fra hjertet.

Publikumskommentarer