Tilbake
Studio LL
Studio LL
Studio LL

Pollus - Den lille pollenplagen

På grunn av koronaepidemien sendes ikke denne forstillinga ut som vanlig. Men dere kan  alle se forestillinga digitalt! Skolens kulturkontakt har fått tilsendt lenke til forestillinga.

Vil du vite mer om pollen og pollenallergi?
Forestillinga Pollus - den lille pollenplagen , tar utgangspunkt i boka med samme navn. Temaet i boka er pollen og pollenallergi. 

Pollus-Den lille pollenplagenble er ei faktabok for barn,  utgitt i 2016.  Dette er ei bok med fine og humoristiske illustrasjoner, og for forfatteren er det viktig at barna skal sitte igjen med en viss forståelse for hva pollen og pollenallergi er. Ikke minst hva det gjør med de som er allergiske. Astma- og Allergiforbundet bidrar i boken med et etterord, spesielt tilpasset foreldre, som tar for seg det mer faglige. Enkel informasjon om det medisinske rundt pollenallergi, og henvisning til hvor man kan finne mer informasjon.
Lærerveiledning

Last ned:
Pollus - undervisningsopplegg

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Vest-Agder fylkeskommune
  • Kunstnere/grupper: Karin Moe Hennie
  • Idé/opplegg: Karin Moe Hennie

Om kunstner / utøver / gruppe

Karin Moe Hennie er utdannet danser fra Statens Balletthøgskole og tekstforfatter fra Westeredals School og Communicatioen. Hun har turnert for store og små og skrevet flere bøker. 

Publikumskommentarer