Tilbake
Signe Torp
Signe Torp
Signe Torp

Hei!

Hvordan uttrykker vi oss når det er ting vi ikke klarer å si? Signe Torp er utdannet illustratør og har laget fire bildebøker for barn, tre av dem tilrettelagt med tegnstøtte.
I denne timen vil Signe lære bort noen av de viktigste tegnene. Det blir også høytlesing av eventyr med tegn og fra boka Hei!, som en introduksjon til hvor mange måter man kan si "Hei" på.

Norsk med tegnstøtte (NMT) er en kommunikasjonsform som bruker naturige tegn og tegn lånt fra norsk tegnspråk for å tydeliggjøre de viktigste ordene samtidig som man bruker vanlig, norsk talespråk. NMT er et viktig hjelpemiddel for barn med spesielle behov, men kan også være gunstig selv om man ikke har kommunikasjonsvansker og kan ikke minst være en morsom måte å leke med språket på.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Vest-Agder fylkeskommune
  • Kunstnere/grupper: Signe A. Iversen Torp
  • Idé/opplegg: Signe A Iversen Torp

Om kunstner / utøver / gruppe

Signe Iversen Torp er utdannet illustratør og har laget tre bildebøker for barn tilrettelagt med tegnstøtte. En basert på eksisterende rim og sanger for barn, en basert på tre kjente eventyr, og en ABC som hun selv har skrevet tullerim til. Signe har også skrevet en bok uten tegnstøtte, Hei!-boka, som hander om ei jente som ikke får til å si det hun vil og dermed prøver forskjellige andre metoder for å uttrykke seg, før hun til sutt klarer å si hei.

Publikumskommentarer