Tilbake

Dingle som en kringle

På grunn av koronaepidemien kommer denne forestillinga digitalt til alle skoler i Agder som ønsker det. Skolens kulturkontakt har fått tilsendt link til forestillinga.


«Dingle som en kringle» er ei leken forestilling der elevene gjennom dans og små tekster blir tatt med på ei reise. Men vi skal ikke ut å fly altså! Nei, vi skal få bli med på ei reise gjennom kroppen. Hva kan kroppen vår gjøre? Enkelte deler av kroppen er i grunnen ganske rare. Hvorfor er det sånn?  Hva om kroppen hadde vært annerledes?

Ja, tenk hvis min nakke kunne snakke og alle fingre hang på skakke. Hvis tåa likte te, ja, tenk dere det!

Har dere hørt om et ballettdansende skjelett? Skjelettet Åsmund er også med på forestillinga og er veldig glad i å danse ballet.  

Forestillinga fungerer som et friskt pust i hverdagen, samtidig som den vil trigge kreativiteten til elevene. Også voksne vil få mange tips, og  forhåpentligvis bli inspirert.

Forestillinga er en kombinasjon av forfatterbesøk og danseforestilling, Karin Moe Hennie har både skrevet boka forestillinga bygger på, og laget bevegelsene som hører til versene. 

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Vest-Agder fylkeskommune
  • Kunstnere/grupper: Karin Moe Hennie
  • Idé/opplegg: Karin Moe Hennie

Om kunstner / utøver / gruppe

Karin Moe Hennie er utdannet danser fra Statens Balletthøgskole og tekstforfatter fra Westeredals School og Communicatioen. Hun har turnert for store og små og skrevet flere bøker.  

Publikumskommentarer