Tilbake
Cappelen Damm
Cappelen Damm
Cappelen Damm

7 - Trusselen fra dypet

Tenk om du våkner opp til det du tror er en helt vanlig dag. Men så er alt annerledes. I løpet av natten har du fått en gave. En kraft som har gått i arv i over tusen år. Og du er ikke alene. Du er en av 7 utvalgte til å arbeide for en bedre verden. Men seks av dere blir snart nødt til å kjempe mot den syvendes ufattelige ondskap.
7 - Trusselen fra dypet er en grafisk roman, en tegneseriebok og en superhelt-tegneserie.
Opphavsmenn og forfattere Ole Bernt Tellefsen og Kristian Landmark besøker skolen og presenterer historien og de spennende karakterene - og ikke minst vil de innvie publikum i den lange, men også svært spennende og  morsomme prosessen som førte frem til den grafiske romanen, tegneserieboka 7 - Trusselen fra dypet. 

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Vest-Agder fylkeskommune
  • Kunstnere/grupper: Ole Tellefsen og Kristian Landmark
  • Idé/opplegg: Ole Tellefsen og Kristian Landmark

Om kunstner / utøver / gruppe

Ole Bernt Tellefsen er manusforfatter, regissør, komponist, skuespiller, musiker og instruktør. Han har skrevet og produsert en regge innslag og forestillinger for barn , unge og voksne og turnerer stadig over hele landet. Sammen med Kristian andmark har han skrevet og regissert de dramatiske dokumentarene Med rett til å kapre (NRK 2013) og Svartedauen (vises på NRK påske 2017).

Kristian Landmark har studert drama på Høgskolen i Oslo og Universitetet i Agder, og tar som en del av første kull sin master som manusforfatter ved Den norske filmskolen. Han har sin bakgrunn som teaterinstruktør og har laget flere kort- og dokumentarfilmer. Han debuterer i 2017 med sin første spillefilm som manusforfatter; ​Når jeg faller.

Boka er illustrert av Kenneth Iversen

Publikumskommentarer